Цього року популярний російський гурт "Иванушки International" повинен був дати ювілейний концерт, однак завадила пандемія коронавірусу та введення карантину.

Читайте Знай в Google News!

Через карантин грандіозний концерт гурту перенесли на рік. Продюсери спланували, що на сцені разом з нинішніми солістами виступлять і колишні учасники легендарної групи. Зокрема, й ті, яких вже немає в живих.

Іванушки International, фото LeafClover Club
Іванушки International, фото LeafClover Club

Режисер Микита Садовников у коментарі російським ЗМІ розповів, що заплановано номери, які присвятять Олегу Яковлєву і Ігорю Соріну. Однак він не розкрив технічних секретів, яким чином продюсери планують "оживити" артистів, то ж залишається лише здогадуватися.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Обидва в різних відділеннях. Ми їх ніяк не змішуємо, у кожного будуть свої стилістики. Ми не плануємо робити жалісливу історію, але не згадати солістів, які пішли, ми не можемо, тому що це історія. Буде зворушливо і душевно", - повідомив він. Микита Садовников

Рудий з Іванушки international, кадр з відео
Рудий з Іванушки international, кадр з відео

Нагадаємо, на початках знаменитий гурт "Иванушки International" складався з Ігоря Соріна, Андрія Григор'єва-Апполонова і Кирила Андрєєва. Музична кар'єра колективу розпочалася 10 листопада 1994 року.

Ігор Сорін трагічно загинув у 1998, тоді ж на його місце взяли Олега Яковлєва. Згодом останній покинув гурт за власним бажанням. Його замінив молодий Кирило Туриченко. Олег Яковлєв помер у червні 2017 року.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна. Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова розповіла про особисте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах