Відомий український репер, шоумен і чоловік Насті Каменської Олексій Потапенко (Потап) з великою скорботою відреагував на смерть легендарного актора Армена Джигарханяна. Як відомо, Армен Борисович пішов від нас в ніч з п'ятниці на суботу, 14 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Про це Олексій Потапенко написав в мережі Instagram, і прикріпив до публікації фотографію актора.

Публікація Олексія Потапенка, скріншот: Instagram
Публікація Олексія Потапенка, скріншот: Instagram

"Армен Джигарханян... геній... пішов", - написав Олексій Потапенко.

Варто зазначити, що Олексій Потапенко вибрав чорно-білу фотографію актора, де Армен Борисович позує для портрета з сигаретою в руці, на ньому строгий костюм, біла сорочка і класична краватка.

До слова, буквально за годину після публікації пост Потапа зібрав понад 5 тисяч лайків, а також багато коментарів від шанувальників зі словами співчуття: "Вічна пам'ять... дуже шкода"; "Шкода, йдуть цілі епохи"; "2020... продовжується..."; "Хоч мені і 18 років, але я знав і стежив за цією людиною, дуже шкода..."; "Царство Небесне, великий актор був".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також нагадаємо нашим читачам, що Армена Джигарханяна навіть занесли до Книги рекордів Гіннесса, як російського актора, якого зніймали більше за всіх — на його рахунку близько 300 фільмів і кілька десятків вистав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.

Як повідомляв Знай.uа, помер Армен Джигарханян: театр у скорботі.

Знай.uа писав, колишня Джигарханяна сфотографувалася "голою" з бородатим піаністом: "Зняла все, крім макіяжу".