Радянський і російський співак, музикант і член партії "Єдина Росія" Ігор Ніколаєв частенько радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями або відео на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Сьогодні, 14 листопада, він вирішив привітати Лоліту Мілявську з Днем Народження. Їй виповнилося 57 років.

Читайте Знай в Google News!

"Дорога Лолочка, з днем народження! Люблю всі наші зустрічі на гастрольних маршрутах і на знімальних майданчиках, задушевні відверті розмови, сміх крізь сльози і сльози крізь сміх! Щастя тобі творчого і людського!", — написав Ніколаєв під публікацією, в якій він помістив чотири фотографії з Лолітою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Вітаю!!!Мила, неповторна Лоліта!Всіх благ, успіхів завжди і у всьому!!!", "Ви можете так тонко, проникливо написати про людину, привітати, як ніхто! Чисто звучать струни душі!", "Ух, Лолка тут спекотна жінка)))))) мрія поета", "З днем народження! Бажаю всіх благ, що в цьому світі є! Здоров'я щоб на життя вистачило! Успіхів щоб не перелічити! І жіночого щастя!!! Ти кльова, талановита і найкраща!!!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв змусив фанатів пустити сльозу за загиблим другом, якого любили мільйони: "Лети на небо..."

Як повідомляв "Знай.ua", Миколаїв згадав про нічні пригоди зі Жванецьким після його смерті: "Ось це новина"

Знай.ua писав, Наташа Корольова слізно просить про допомогу: атрофія рук і ніг, часу мало.