Олена Філонова розплакалася після того, як тест підтвердив, що в неї covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Популярна українська телеведуча, блогер і "Ревізор краси" Олена Філонова активно веде сторінку в Instagram, де розповідає про своє життя. Цього разу Олена повідомила сумну новину.

"Ревізор краси" раптово для себе виявила, що хвора на коронавірус. Вона здала повний комплекс тесту на covid-19 і результат виявився позитивним.

Ця обставина дуже засмутила Філонову, і вона навіть розплакалася. Та сльози телеведучої викликав не страх небезпечної хвороби, а те, що вона тепер не зможе проститись зі своїм другом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Річ у тому, що Олена Філонова через захворювання на covid-19 не потрапить на похорон співака і композитора Філіпа Левшина, який помер 12 листопада у віці 28 років. Саме ця обставина так засмутила телеведучу.

″Найбільш для мене сумне - це не дізнатися про "позитивний" (тест — ред.), а те, що сьогодні я не зможу попрощатися зі своїм другом. Я дуже хочу приїхати. Але я не хочу піддавати ризику інших людей. Жахливе почуття, розриває зсередини. Філіп хотів би, щоб я була і я це знаю. Останній раз побачитися і попрощатися. Пишу і сльози котяться. Але ж я хотіла не плакати. Він завжди усміхався, він не любив коли сумно″, написала в Instagram Олена Філонова.