Юлія Саніна зачарувала шанувальників пристрасним фото

Читайте Знай в Google News!

Відома українська співачка, солістка гурту The Hard Kiss Юлія Саніна бере участь у популярному шоу "Танці з зірками", де показує дуже непогані результати. Юля активно веде сторінку в Instagram, де тішить своїх підписників яскравими кадрами з життя та кар'єри.

Останнім часом в мікроблозі Саніної багато фото та відео на тему танцювального шоу. Частенько з'являються кадри з її партнером по ″Танцях з зірками″ Дмитром Жуком.

Та цього разу Юлія розмістила настроєву світлину - свій чорно-білий портрет.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Фото викликало фурор серед підписників Саніної. Шанувальники помітили, що на цьому портреті Юля дуже схожа на Моніку Белуччі. Їм сподобалась пристрасть та сексуальність, які вдало передала камера.

Дехто зауважив, що такий внутрішній вогонь запалив у Саніній її партнер по танцполу у ″Танцях з зірками″

″Чоловік не зміг розкрити сексуальність дружини. Чужі руки партнера запалитися полум'я пристрасті″, - написали в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саніна на "Танцях з зірками" зовсім забула про чоловіка в обіймах партнера

Як повідомляв портал Знай.ua, Саніна магічно наблизила Новий рік в листопаді

Також Знай.ua писав, Юлія Саніна поділилася цікавими знімками з партнером Дмитром Жуком