Співачка і фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна бере участь в телепроекті" Танці з зірками " і активно ділиться своїми враженнями від шоу. На цей раз вона показала в Instagram свого партнера, який повернувся до неї.

Читайте Знай в Google News!

"Іноді для радості людині потрібно щось втратити і знайти знову. Я так рада, що він повернувся! @zhuk_dmytro після всього, що ми пройшли, давай переможемо!",- пише Юлія.

Саніна опублікувала спільне фото зі своїм партнером по танцях Дмитром Жуком і висловила на фото і в словах найніжніші почуття до нього. Вона зазначила, що часом для радості потрібно щось втратити і знайти знову.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від грайливих знімків пари і відзначили, що вони найкращі. Фанати побажали парі перемоги, назвали їх зайчиками і сказали, що вірять в них.

"вболіваю за вашу пару. Ви кращі"," ви кращі"," кращі", " Ввах! Шикарні" ," ви переможете" , " найкращі! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Ви найкращі ❤️🔥", "які зайчики Верю вірю у вашу перемогу"," я впевнена, що ви будете переможцями❤️", " Тільки фінал і перемога!", "Саме ваша пара гідна перемоги"," ви повинні виграти і без варіантів"," ми за вас, всім серцем і смсками"," ви шалено Класні"," Краща пара на проекті", " Іноді мені здається, що між вами щось є ! Жодна пара стільки не обіймала один одного", " Ви найкращі💞 І ви обов'язково переможете🔥 💖", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Саніна з Hardkiss публічно вибачилася перед чоловіком і маленьким сином за " Танці з зірками.

Як повідомляв Знай. ua, учасники "Танців з зірками" обміняються партнерами, вампір Мельник, Дракула Мейхер і відьма Фреймут закрутять на паркеті.

Також Знай. ua писав, що напарник Саніної на" Танцях з зірками " оголив сталевий прес, Українки в захваті.