Фронтвумен популярного рок-гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна стала учасницею сімейного шоу про українські традиції "Різдвяна історія з Тіною Кароль". Артистка виконає українські колядки й щедрівки у сучасному аранжуванні.

Шоу відбудеться вже 22, 23 та 24 грудня у київському Палаці Спорту, повідомляє прес-служба 1+1.

Саніна розповіла про власні сімейні традиції святкування Різдва. Саніна зізналася, що обожнює проводити свято у колі родини та готувати стіл із 12 страв.

The Hardkiss
The Hardkiss

"Для мене Різдво - це справжнє сімейне свято. Кожного року ми традиційно проводили його у бабусі мого чоловіка, але цього Різдва плануємо зібратися вже у нас вдома. Ми дотримуємося традиції, що на святковому столі повинно стояти 12 страв, обов’язково повинна бути кутя. В нашій сім’ї всі жінки люблять куховарити, тому ми просто розподіляємо, хто що буде готувати. І наш різдвяний стіл зазвичай виходить смачним та багатим. На жаль, цього дня у мене не завжди виходить піти в церкву, але мама і бабуся завжди ходять. У різдвяний вечір ми згадуємо тих, кого з нами вже нема", - сказала Юлія.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зірка зазначила, що саме на Різдво вперше поцілувалася зі своїм чоловіком Валерієм Бебко. Також артистка зазначила, що спеціально для "Різдвяної історії з Тіною Кароль" гурт The Hardkiss переаранжував відому композицію "Helpless" та поєднав її з колядкою "Щедрик".

У різдвяній постановці разом з The Hardkiss візьме участь дитячий хор. Дітки у костюмах маленьких янголів заспівають разом з артисткою та допоможуть створити відчуття різдвяного затишку у всьому залі. У шоу візьмуть участь й інші українські артисти.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джастін Тімберлейк зізнався у почуттях до Брітні Спірс.