Джастін Тімберлейк все ще говорить про Брітні в 2018 році. Фанати радять йому зайнятися власним життям. Співак написав про свою колишню дівчину в автобіографічній книзі.

Ось факт, який може змусити вас почувати себе старими - минуло 16 років з тих пір, як Джастін Тімберлейк і Брітні Спірс були у відносинах. Дико, правда?

Обговорення в мережі навколо пари, яка розлучилася майже 2 десятиліття тому, знову почалися після публікації Джастіном своєї останньої автобіографії "Озираючись назад" і "Всі речі, які я не можу бачити перед собою". У книзі він написав про те, як розлучився з Брітні і як це надихнуло його на пісню "Cry Me A River".

"Мене зневажали, я злився. Я написав "Cry Me A River" всього за дві години. Я не планував її писати. Я просто надав своїм почуттям форму, тому що вони були дуже сильні", - пише Тімберлейк.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хоча в книзі він не називав імен, користувачі зрозуміли, що мова йде саме про Спірс, адже з самого початку було відомо, що легендарна пісня була написала в її честь. До того ж у кліпі буквально мелькає її обличчя.

Само собою, такий хід співака через 16 років після розриву розлютив фанатів. Вони порадили співакові припинити піаритися на її імені і зайнятися своїм життям.

"Джастін Тімберлейк все ще згадує Брітні після 16 років з моменту їх розпаду! У нього дійсно не може бути кар'єри, якщо він не буде говорити про неї буквально в кожному інтерв'ю!", - обурюються фоловерів.

Нагадаємо, невгамовна Брітні станцювала на концерті з голими грудьми. У Спірс зіскочила верхня частина концертного костюма.

Як повідомляв "Знай. ua", Брітні Спірс в екстремальному міні показала грандіозне шоу. Брітні Спірс зробила ефектний анонс свого майбутнього туру.

Знай.иа писав, що Брітні Спірс показала щоденне тренування. Брітні Спірс показала пружне тіло, над яким працює кожен день.