Російський актор Сергій Безруков розповів про свою повагу і любов до нещодавно померлого колеги Армена Джигарханяна.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис зірка "Бригади" розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Безруков розповів, що співпрацював з Джигарханяном у своїй першій ролі в кіно, і тоді маестро знайшов слова підтримки для молодого актора. Також "Саша Бєлий" зізнався, що навіть його донька у захваті від Джигарханяна завдяки його озвучці Вовка у мультфільмі "Жив-був пес".

Армен Джигарханян, фото: kino-teatr.ru
Армен Джигарханян, фото: kino-teatr.ru

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Не стало Армена Борисовича Джигарханяна ... Великий актор, приголомшливий, актор-легенда ... мені пощастило колись працювати в кіно разом з ним, це була моя перша роль у кіно - "Ноктюрн для барабана і мотоцикла" режисер Каріне Фоліянц. Я вперше зустрівся на знімальному майданчику з майстром, з метром, з Великим артистом. Звичайно ж, хвилювання зашкалювало: бути поруч з ним в кадрі - величезна честь і велика відповідальність, але я був щасливий що поруч - Армен Борисович Джигарханян. Пам'ятаю, як я хвилювався, сидячи в акторському автобусі: мені потрібно було поспішати на спектакль в Табакерку, і я дуже нервував, чи встигнемо відзняти вчасно. А Армен Борисович дуже так тепло і по-батьківськи мені сказав: "Що ти хвилюєшся, синку?" - Я говорю, що треба поспішати, я хвилююся, що можу спізнитися на спектакль.А він говорить: "Не хвилюйся, синку, - нехай вони хвилюються". Це, звичайно, було така тепла підтримка зовсім молодого артиста, і ось ця фраза, - "синок" - дала таку енергію теплоти і турботи ...

Світла, вічна пам'ять Великому артисту!

Він продовжує жити в своїх роботах, - приголомшливих фільмах, які ми дивимося: і "Место встречи изменить нельзя", і все його легендарні роботи аж до моїх улюблених "Невловимі месники", все це складає золотий фонд нашої культури!

P.S. Моя дочка дуже любить мультфільм, в якому Армен Борисович геніально озвучив Джона Сільвера, а я до сих пір із задоволенням переглядаю «Жив був пес», дуже там люблю його вовка!!!", — написав Безруков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.

Як повідомляв Знай.uа, помер Армен Джигарханян: театр у скорботі.

Знай.uа писав, колишня Джигарханяна сфотографувалася "голою" з бородатим піаністом: "Зняла все, крім макіяжу".