Стало відомо про смерть епатажного українського музиканта Філіпа Левшина. Левшин помер на 29 - му році життя, після тривалої боротьби з хворобою. Про це пише видання"Херсон Типовий".

Левшин запам'ятався як один з найяскравіших учасників програми "Х-Фактор". У другому сезоні він вразив публіку і суддів зухвалою витівкою: у відповідь на зауваження про наявність бек-вокалу всупереч правилам шоу, Левшин відправив суддів за всім відомою адресою. Після шоу Філіп співпрацював з колишнім продюсером Ані Лорак Юрієм Фалесою і випустив ряд кліпів - я більше не можу, Ностальгія, Лечу в море та ін. У 2018 році Левшин змінив псевдонім на Його Високість Філіп і випустив відео " Принц шоу-бізнесу"

У 2016 році Філіпу поставили страшний діагноз — панкреонекроз. Він боровся з недугою, перенісши близько 20 хірургічних втручань, втратив 20 кілограмів ваги. Через рік хвороба відступила і Філіп продовжив займатися музикою, а лейтмотивом його кліпів стало вміння цінувати життя.

Вранці 12 листопада, після серії складних операцій через рецидив хвороби, серце Левшина не витримало і зупинилося. Про смерть музиканта повідомили його друзі в Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Після серії складних операцій, які були протягом останніх двох тижнів, серце Філіпа не витримало і зупинилося... Філіп був дуже позитивною людиною, талановитим автором, співаком, шоуменом, багато його знали по телевізійних проектах. Кілька років тому він вже поборов хворобу, але цього разу панкреатит все ж переміг..."- пише Борислава Білоцерківська.

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині пішов у інший світ майданівець і активіст Тарас Демко. У Львівській області в понеділок, 19 жовтня після важкої хвороби помер майданівець, активіст, депутат Дрогобицької міської ради Тарас Демко.

Також Знай повідомляв, що 16 жовтня, у Чернівцях відбувся похорон молодої волонтерки, учасниці Євромайдану, працівниці Чернівецької ОДА Олени Антимійчук. у мережі розповіли, що прощання з активісткою відбудеться у храмі у Чернівцях.

Нещодавно Знай передавав, що уміра бувший клавішник Uriah Heep Кен Хенслі. Сумну новину повідомили 4 листопада. Музиканту було 75 років.