"Золотий голос Росії", співак Микола Басков останнім часом все частіше дивує фанатів кумедними, а часом і безглуздими витівками. Так, у своєму Instagram артист поділився невеликим анонсом "Новорічного вогника", і сильно здивував шанувальників.

Замість очікуваного Філіпа Кіркорова компанію Баскову склали двоє лисих: гуморист Юрій Гальцев і легендарний велетень — колишній боксер, і навіть ведучий програми "На добраніч, малюки", а також депутат Держдуми Микола Валуєв.
Знаменитості втрьох влаштували свого роду "Косплей"на" На добраніч, малюки".
На фото Басков позує з заячими вухами. Стало бути, він-Степашка. На Гальцеві-ободок зі свинячим вушками, відповідно, гуморист буде Хрюшею. Чи означає Це, що нам варто очікувати Кіркорова в ролі песика Філі?

Як відомо, песик Філя, зайчик Степашка, порося Хрюша-найвідоміші герої дитячої програми. У виконанні Баскова і Гальцева вони вийшли не менш кумедними.

Фото одних користувачів насмішило, інших збентежило, а третіх змусило задатися питанням, де Кіркоров.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ви як дитина виглядаєте, класно💖»," Круто 🔥 » « " не зрозумів, а де Філіп? 🗿 він же за завжди з Колею на Новий Рік", " Вааау Господи ви такий зайка🥰 🥰 🥰, такий симпатулька такий класний, я прям не можу, ну нереальний янголятко, а вушка-на-віч удачи удачі вам на зйомках Сонечко наше))", " мій улюблений Степашка!😃 💥 » , «Супер зайчики)))🔥", " А де Філіп?", "Чому з Гальцевим, а не Філіпом Кіркоровим?", "Гидко, коли таких людей в дурнів перетворюють«," Микола, а де ж Філіп Кіркоров? Ми його не побачимо в образі казкового персонажа?», – жартують в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Баскова занесло в безлюдне місце-розклав руки, немов птах в польоті.

Як повідомляв портал Знай.ua, 43-річний Басков пішов у нірвану з гарячими блондинками на катері.

Також портал Знай.ua писав, що Басков закотив розкішну вечірку в палаці," простим смертним " і не снилося.