Російська блогерка і фотомодель 21-річна Діана Шуригіна, яка стала "відомою" після скандалу на передачі "Пусть говорят", частенько публікує відверті та провокаційні знімки. Буквально днями Діана вирішила побороти осінню депресію гарячою позою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Діани Шуригіної в мережі Instagram.

Публікація Діани Шуригіної, фото: Instagram
Публікація Діани Шуригіної, фото: Instagram

"Настрій - видалити всі фотки. Але занадто ліньки", - поскаржилася Діана.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Можна помітити, що на свіжому знімку Діана позує, повернувшись до камери "п'ятою точкою". Висунувшись у вікно і кокетливо вигнувшись в попереку, дівчина закурює сигарету. Наряд у Шуригіної досить невимушений: червоне худі і чорні стрінги.

За зізнанням самої Діани, їй хочеться почати життя з чистого аркуша. Причину вона не називає, хоча деякі віддані їй фанати підозрюють, що у зірки щось не клеїться в особистому житті.

"Перезавантаження. Я б кареху зробила, просто у мене і так каре", - пояснила Шуригіна в коментарях.

Діана Шуригіна, фото з Instagram
Діана Шуригіна, фото з Instagram

Цим вона тільки підігріла підозри фанатів, адже народна жіноча мудрість говорить: "Розлучилася з хлопцем – зістриги каре". Однак на пряме питання підписника: "Розійшлися з Денисом?", Діана промовчала.

Варто також нагадати, що бойфренд Шуригін — 22-річний мільйонер Денис Ребров, який розбагатів на криптовалюті. Нещодавно пара відпочивала в Туреччині, потім - на Мальдівах, так що на можливе розставання ніщо не натякало. Еротичні фото Діани Шуригіної незмінно збирають потік коментарів, як захоплених, так і обурених. Ось і зараз думки щодо нового кадру розділилися. Одні сиплють компліментами: "Класна попка", "Шикарна фігура". Інші - висловлюють подив: "І це жертва згвалтування?!".

Нагадаємо, зґвалтування Діани Шуригіної викликало широкий суспільний резонанс у 2016 році. Багато хто звинуватив школярку в аморальності і лжесвідченні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, напівгола Шуригіна передала привіт з курорту: "Не хочу писати".

Як повідомляв Знай.uа, слідом за кумиром: двійник скандальної Шуригіної облондинилась, схожість приголомшила публіку.

Знай.uа писав, скандальна Шуригіна дозволила поцілувати себе в інтимне місце просто на камеру.