Учасниця шоу" Холостяк-10 " Христина була фавориткою головного героя, але покинула проект через свій обман. Зараз вона часто ділиться зі своєю аудиторією кадрами з життя і постами про любов до себе.

Читайте Знай в Google News!

"Як виявилося, життя не завжди дає тобі те, що ти просиш. Але я точно знаю, що вона завжди дає тобі те, чого ти потребуєш. Я шукала свою любов, не розуміючи, що справжня, глибока любов, виникає зі стану наповненості собою. Я дійсно вважаю, що у жінок є супер-здатність-наповнювати все любов'ю.Справжні музи!Чуттєвий погляд,чарівна посмішка, грація і ніжність. Ви прекрасні! Не забувайте про це! Мені знадобилося багато часу,що б це усвідомити, нехай у вас це станеться швидше! Цей світ для вас, це життя для вас!",- пише Христина.

На фото дівчина позує в корсетній сукні і з вечірнім макіяжем, який яскраво підкреслює її блакитні очі. На іншому фото фаворитка Макса показала свою струнку фігуру в спортивній формі. У синьому яскравому костюмі вона сіла на підлозі, підібгавши ноги під себе і зізналася, що довгий час вважала, що у неї жахлива фігура.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

" у мене жахлива фігура! Не можу в це повірити,але саме так я вважала довгий час через коментарі близьких мені людей і однокласників. Я поміняла свій погляд на спорт. Мені потрібно займатися ☺️ я хочу бути здоровою. Не займайтеся спортом або йогою тільки заради боротьби із зайвою вагою або бажанням поліпшити фігуру.Займайтеся заради задоволення. Відчуйте це задоволення, відчуєте прилив енергії.Ви побачите як змінюється ваша продуктивність,самопочуття, ставлення до харчування. Любов до себе-це роман, який триває все життя. Подбай про себе, Крихітка !",- пише дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, улюблениця Макса з "Холостяка" скинула одяг і показала свою пристрасть.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця "Холостяка" запаморочила голову популярному співакові.

Також Знай. ua писав, що дружина ведучого" Холостяка " Решетника вагітна втретє, зірка вже розкрила стать дитини.