Український співак і Народний артист Олександр Пономарьов вже давно не приховує, що його блог в Instagram йому не належить. Точніше, належить не йому одному.

Свою популярність в соцмережах артист ділить зі своїм кошлатим приятелем, песиком на прізвисько Ши. Ши настільки полюбився шанувальникам артиста, що варто йому викласти фотографію "соло", в коментарях тут же починають питати, куди він подів свій кошлатий "талісман". А Пономарьов радий старатися-фотографується зі своїм улюбленцем вдома, на прогулянках, на репетиціях, а іноді прямо на піаніно його висадить, мовляв "співай зі мною".

Нова публікація Пономарьова присвячена тому, як чудово вони з Ши провели день. "Сьогодні з Ши на Дніпрі гуляли ! Привітали нашого Друга Зоряна з Днем Народження, смачно поїли , помітили територію 🤪 Гарний День !

П. с Судячи з фото, Ши щось ще хоче 😅

# ши #пономарьов #україна",- підписав фото Пономарьов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Публікація дуже сподобалася шанувальникам Олександра. Всього за п'ять годин вона набрала більше тисячі відміток" подобається", а фанати в коментарях навперебій хвалили його собачку. А хтось навіть зазначив, що Ши схожий на самого Олександра.

Нагадавши, Олександр Пономарьов помолився в батьківську суботу і сталося диво, він поділився цим в Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олександр Пономарьов дав прогноз погоди від свого волохатого синоптика. Олександр Пономарьов озвучив прогноз погоди від Ши.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олександр Пономарьов вхопився за двох імпозантних чоловіків і не може вибрати. У співака майже така ж дилема, як у всієї американської нації.