Російська естрадна співачка і актриса Крістіна Орбакайте частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано більше 2 мільйонів чоловік.

Так, зірка опублікувала фото з коханим чоловіком Михайлом Земцовим і донькою Клавдією.

Читайте Знай в Google News!

"На первой фотографии ребус - найди ребёнка 👧🏻😉 Всем от нас тёплый привет!", - підписала сімейний знімок Орбакайте і відмітила місце - Саусгемптон, Нью-Йорк.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У російської артистки було три тривалих романи. Першим чоловіком Христини Орбакайте став Володимир Пресняков, другим-бізнесмен Руслан Байсаров. Зараз співачка в шлюбі з американським підприємцем Михайлом Земцовим, з яким проживають то в Росії, то в Америці. У пари росте донька Клавдія.

Незважаючи на це, в мережі дуже часто ходять плітки про те, що й ця історія підійшла до кінця. Однак пара міцними обіймами і щасливими сяючими усмішками спростувала всі плітки. Фолловери засипали коментарями знаменитість.

"Вы классные, красивые, солнечные и позитивные!!! 💕", "Красивая и счастливая семья! 💐💖💖", "Между вами❤️", "Ребенок счастлив обнимает маму и папу❤️🤗", " Кристина!Какие же вы классные!👍👏👌😍💯🙌👱📺💫⭐👋❤💯🔥", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Орбакайте п'є еліксир молодості? Зірка показала різницю в 10 років і змусила жінок заздрити - жодної зморшки.

Як повідомляв "Знай.ua", Орбакайте відшукала свої шкільні знімки, доньку Пугачової не впізнати: не схожа на артистку.

Знай.ua писав, Пугачова показала себе з маленькою Орбакайте в минулому, не всі зацінили: "Якось бідненько"