Відома російська телеведуча Ксенія Собчак вразила своїх шанувальників мрією, яку написала Діду Морозу. Ксенія Собчак досі вірить у дива, які трапляються у новорічну ніч.

Читайте Знай в Google News!

За 45 днів до Нового 2021 року Собчак спало на думку загадати дивовижне бажання у понеділок, 16 листопада, з самого ранку.

Телеведуча розмістила в Instagram-stories демотиватор із фото "вождя всіх народів" Йосипа Сталіна, який керував радянською державою майже тридцять років. І підписала фото у своєму стилі: "Дорогой Дедушка Мороз, расстреляй их всех нах*й".

Скріншот зі сторіс // www.instagram.com/xenia_sobchak/
Скріншот зі сторіс // www.instagram.com/xenia_sobchak/

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До чого приховувати, темним раннім ранком понеділка ми всі трохи Ксенія Собчак. Недарма кажуть, що понеділок важкий день. А коли працювати в режимі нон-стоп, то і поготів.

Ксенія Собчак виховує маленького 4-річного сина, народженого у шлюбі із Максимом Віторганом.

Зараз світська левиця Ксенія Собчак у стосунках із театральним режисером Костянтином Богомоловим - вони доволі відверте подружжя.

Що вчергове вирішив довести обранець Ксенії. На сторінці в Instagram закоханий Богомолов запостив доволі відверту фотографію своєї дружини. На світлині Собчак зазнімкована, повернувшись до камери спиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ксенії Собчак пригрозили відрізати голову за пост в Instagram

Як повідомляв портал Знай.ua,Ксенії Собчак знайшли нового чоловіка

Також Знай.ua писав, Собчак з "новим обличчям" розповіла про людей і тварюк