Відома українська телеведуча, яку пам'ятають і люблять по кулінарному шоу "Картата потата" Даша Малахова поділилася філософією життя - як пережити найскладніший період.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Малахової в мережі Facebook під назвою Партизани життя.

"Важливо зараз причаїтися. Чи не розгойдувати човен, не видавати грандіозні сплески, не шукати нові смисли - а просто йти по накатаній, в підлогу шишки, маленькими кроками, тихим сапом, між крапельками. Уявімо, що ми в ліфті і нас багато і повітря закінчується і потрібно тихенько дихати, не нервуючи і не захоплюючи повітря жадібно, або ми тримаємося за одну мотузочку і йдемо по вузенькому містку, тихо і обережно. Зараз такий час так, не революційний, а час тихо жити. Залягти на дно, де б ви не були", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Віра.
Зараз найскладніший час, коли сили вичерпалися, підживлення немає, ніхто не допомагає, а тільки топить. Якщо у тебе бізнес, відповідальність, плани, що руйнуються пам'ятай - твоя віра і ентузіазм ніколи не збігалися з раціональними причинами віри в успіх. Віра не залежить від реальності, це почуття - " я просто знаю, що вирулимо». І обов'язково вирулимо, адже не в перший раз. Навіть якщо всіх потрібно взяти на підлогу ставки, навіть якщо розпустити на місяць, навіть якщо на пів року, відправити до батьків в село і пообіцяти, що все стане на свої місця і ми ще повоюємо.

Психологічна стабільність.
Зараз хочеться драматизму. Лягти і плакати, розбити величезне скло в тисячу осколків, взяти який величезний надувний молоток або автомат і знищити все, але це не допоможе. Ми просто хочемо робити, щось значуще, під час коли нічого значущого зробити не представляється можливим. Просто біда десь бродить, а ми вже втомилися робити вигляд, що все за планом. Просто втомилися. І хочемо вирватися. Але це не сон, від якого можна силою прокинутися.

Сяйво.
Ходіть, гуляйте, дивіться на горизонти, обходьте землі, створюючи відчуття свободи волі і вибору. Та ніжками ходите, а голова думає, що все добре. Начебто там виявляється, що від цієї страшної хвороби допомагає вітамін D. типу, позитивних він не чіпає. Так, тупо, звичайно зараз про хороше. Але це сяйво, в тому, як ми прокидаємося голими, в тому, що там з неба краплі пузаті падають, в тому, що начебто скоро Новий Рік. Але найголовніше сяйво в людях, які поруч з тобою ловлять ротом ці пузаті краплі, сніжинки або просто ковтають пил.

І на завершення додала, що завжди так не буде, адже життя надто мінливе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохворого сина Віктора Павлика відправили подалі з дому, українці не вірять очам: "М * дак і боягуз".

Як повідомляв Знай.ua, Кіркоров вкрав Лорак з-під носа у Лазарєва і нового коханця: "Не відволікайте нас".

Знай.ua писав, Басков застрибнув в ліжко до рожевоволосих красуні, але вона виявилася не одна: хто ще чіплявся до "натуральному" блондина.