Російський виконавець, продюсер і телеведучий Валерій Меладзе зовсім недавно закликав своїх колег байкотувати новорічні проекти через обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу.

Зараз же Меладзе виклав відеозвернення і відключив коментарі під останніми публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

"Мені нема за чим доводити, що я вмію відповідати за свої слова. Слова підтверджуються діями", - написав він під публікацією, а у відео звернувся до лікарів Москви і Підмосков'я Російської Федерації. Валерій запропонував особисту підтримку і медпредставникам, і пацієнтам в червоній зоні.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Я хочу підтримувати морально, якщо я якимось чином і по-іншому зможу бути корисний вам і пацієнтам, я буду дуже цьому радий. Це не акція, це не спроба пропіаритися, я відключаю всі коменти в своєму Instagram, і просто хочу бути поруч з вами, хочу допомогти і застосувати свої сили, можливості та вміння. Чекаю зв'язку зі мною через Direct або через мого директора", - заявив Меладзе у зверненні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Меладзе перетворюється на "бомжа", Віагра не рятує: "Без роботи, без коштів". Він пропонує колегам покарати тих, хто скасував корпоративи, концерти та розважальні заходи.

Як повідомляв "Знай.ua", Брежнєва раптово заговорила про пенсію, як проведе старість дружина Меладзе: "Пішли на це роки"

Знай.ua писав, афроамериканки у Віагрі? Меладзе заінтригував двома очаровашками, зовсім не схожі на Брежнєву.