Відома українська співачка Катя Бужинська частенько радує своїх шанувальників яскравими фотосесіями, які активно публікує в мережі. Так, на цей раз зірка вирішила розповісти трохи з історії рукавичок, про те, що означають різні рухи рук, коли ти в них.

Читайте Знай в Google News!

Виявляється, є справжнісінька "мова рукавичок". Про це стало відомо завдяки повідомленню Каті Бужинської в мережі Instagram.

Публікація Катерини Бужинської, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Бужинської, скріншот: Instagram

"А ви знаєте, що існує "мова рукавичок"?) За допомогою рукавичок дама могла подати сигнал коханому, показати свій інтерес до когось або попросити його залишатися осторонь. Чоловікові потрібно було всього лише уважно спостерігати за тим, що вона проробляла зі своїми рукавичками.

Найпоширеніші значення цієї мови: так - рукавичку слід було як би ненавмисно зронити. Ні - просто смикати рукавички рукою. Не йдіть - злегка, як би жартома вдарити по лівому плечу. Я вас ненавиджу-вивернути рукавички навиворіт. Я вас люблю - впустити разом обидві рукавички.

Пробач - прикласти рукавичку правої руки до серця. Досаду або незадоволення висловлювали сильним ударом по руці рукавичками. За нами стежать - накручувати рукавички на палець. Хочу познайомитися - тримати рукавички пальцями вниз. Хочу бути з тобою, хочу поговорити — ніжно погладжувати рукавички. Будь уважний - вільно тримати рукавички в правій руці. Я задоволена - вільно тримати рукавички в лівій руці. Я зайнята - злегка підкидати рукавички вгору. Я люблю іншого - поплескати рукавичкою по підборіддю. Ось так ось, а я рукавички обожнюю. Ці червоні лакові від Louis Vuitton. Образ, макіяж, фото.", - пише Катерина Бужинська.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто зазначити, що публікація Каті зібрала понад 1,5 тисяч лайків і багато коментарів від шанувальників: "О боги, як красиво"; "Як завжди, чарівна"; "Катя, ви виглядаєте шикарно. Богиня! За рукавички спасибі, цікаво було!! Мені особливо сподобалося" ненавиджу", вивернути рукавички навиворіт."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Бужинська знайшла формулу "ідеальної жінки": справа не тільки у великих грудях.

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Бужинська забула надіти ліфчик, шкіряна сукня видала всі секрети.

Знай.uа писав, Катя Бужинська розповіла про жахіття, пережите у шлюбі: "Аборт, побої, приниження".