Солістка популярної української групи Kazka Олександра Зарицька об’єднаються і заспівають з українськиим співаком, півфіналістом четвертого сезону телевізійного шоу "Голос країни" Alekseev.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє найвідоміший глянець України Viva Magazine в соціальній мережі Іnstagram.

Гурт Казка // www.instagram.com/viva_ukraine_magazine/
Гурт Казка // www.instagram.com/viva_ukraine_magazine/

"Яка несподівана пара! Kazka і Alekseev здивували своїх шанувальників, випустивши дуетну пісню. Артисти розповіли, що їх об'єднало 👉 🏻", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гурт Kazka і Alekseev зустрілися невипадково. Їх спільна композиція-перша пісня з саундтреку до анімаційного серіалу "Kazka. Таємниця Чарголоса", який був анонсований буквально за кілька днів до прем'єри синглу.

За сюжетом серіалу, маленька дівчинка Казка залишає магічний ліс, в якому вона росла, і відправляється в складний і вороже налаштований Мегаполіс, щоб, пройшовши складні випробування і масу пригод, домогтися заповітної мрії – розкрити свій головний талант і знайти покликання – співати. Прототипом головної героїні серіалу послужила вокалістка групи Kazka Саша Зарицька.

Користувачі розкритикували дует за фігуру солістки Олександри Зарицької і назвали їх "слоном і моською".

"Дуєт слон і моська 😄😃😁😊", "Я больше бы удивилась если бы она похудела😂😂", "А это точно не женская блузка?🤣🤣", "Дуже гарна і чуттєва пісня👍", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Саша Зарицька з групи Kazka розповіла про несподіваний сюрприз на 28-річчя.

Як повідомляв Знай. ua, чуттєвий кліп" Мало " гурту Kazka навчить українців слухати своє серце.

Також Знай. ua писав, що Kazka відкрила одну зі своїх суперздатностей, якій позаздрить будь-хто.