Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після десятирічного дуету з Потапом, три роки тому почала сольну кар'єру, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі незвичайне відео, на якому її можна побачити в дивовижному образі, вона виконує свою нову пісню.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в затишній кімнаті, вона сидить за піаніно і чуттєво виконує свою нову пісню. Перед камерою зірка з'явилася в білому светрі з цікавим принтом, її волосся зібране в недбалий пучок, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Каменських написала: "У ці акорди я вклала всю свою душу. Я наповнила їх вібраціями і пристрастю, які ллються з моєї душі. Відчуйте і почуйте. Цей вайб особливий. Зовсім скоро вас чекає неймовірна історія. 27.11. Vibe". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.