Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписували бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували незвичайне фото співачки, на якому її можна побачити в закуліссі шоу "Танців з зірками", де вона ведуча.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кароль красиво позує, стоячи на тлі блискучої фотозони. Перед камерою вона з'явилася в спокусливій чорній сукні з цікавими вирізами. Треба сказати, що декольте цього вбрання виглядає вельми оригінально і незвично, а сам наряд підкреслює витончені форми зірки. Її волоссю надали приголомшливий обсяг, вони розпущені в акуратному укладанні, а на обличчі яскравий макіяж, вона кокетливо дивиться в камеру. Фанати в захваті від нових фото Кароль, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.