Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, який нещодавно відгуляв своє друге за рахунком весілля, вирішив спитати поради у своїх шанувальників.

Так, Вова запитав у своєї аудиторії, який лук ідеально підійде ведучому гіпер-шоу "Маска".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Остапчука в мережі Instagram.

Публикация Владимира Остапчука, скриншот: Instagram
Публикация Владимира Остапчука, скриншот: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щосили готуємося до самого непередбачуваного шоу України @maskaukrainetv. Вибери цибулю, який ідеально підійде ведучому гіпер-шоу "Маска". 1, 2 чи 3 🙏🙏🙏", - запитав у підписників Вова.

Остапчук на відео вийшов у трьох образах - в сяючій сірій міні-сукні зі стразами, яка тріщала по швах, у футболці і спортивних розтягнутих домашніх штанах і у чорному діловому костюмі.

Варто зазначити, що шанувальники вже за кілька годин переглянули відео Остапчука понад 14 тисяч разів, а також активно коментують його роздуми.

"Однозначно 1 😂", "Ох м Вова 😂😛👍🏻👍🏻", "А сукня личить👌", "3👍, но 1й просто 🔥🔥🔥", "Исключительно первый вариант🤣", - написали користувачі і допомогли артисту визначитись із вбранням.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Остапчук після весілля з новою коханою влаштував вдома "рака-мака-фо" - фанати аж розплакалися.

Як повідомляв Знай.uа, Потап з ножем, Могилевська-брюнетка і понівечена Білик: як українські зірки відзначали "Гарбузовий Спас".

Знай.uа писав, нова дружина Остапчука показала всім свій "розріз для Вови" і почала тринькати гроші.