Популярна шоувумен, дворазова чемпіонка світу з бальних танців, хореограф проекту "Танці з зірками" і зіркова матуся, Олена Шоптенко захотіла потанцювати і занурилась у свою стихію з головою.

Олена хоче цілком реальних речей, здатних додати яскравіших фарб у сірі осінні будні. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Шоптенко в мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зіркова красуня опублікувала відео, де вона танцює у різних образах. То легкою, немов повітряною ходьбою влітає у кадр у лимонному светрику і джинсах-момах, то у пудровій сукні "фірменно" нахиляється і стріпує волосся, то з підскоком вривається у кадр, то пригадує "лунну походку" Майкла Джексона.

Шоптенко // www.instagram.com/alena_shoptenko/
Шоптенко // www.instagram.com/alena_shoptenko/

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А як себе сьогодні відчуваєте ви? Привіт з мого Tik-Tok 😉", - підписала публікацію Олена Шоптенко.

Фолловери не пройшли повз бажання і прокоментували фото Олени: "Всі образи 🔥 одна я переглянула 10 разів заради місячної ходи?😁👏", "Вы как всегда волшебная❤", "Боже, яка Ви гарна😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, легенда "Танців з зірками" Шоптенко в одному відео показала головну проблему жінок.

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Шоптенко почала розмовляти з праскою: "Нехай париться…".

Знай.uа писав, Шоптенко з "танців з зірками" зловили без штанів під будинком: "Іноді хочеться так зробити".