Скандальне викриття одного з учасників, який брехав "Холостячці" Ксенії Мішиній з першого ефіру, викликало бурю емоцій у користувачів мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, зараз на офіційній сторінці телеканалу СТБ в соцмережі Instagram ведеться гаряче обговорення 4-го випуску проекту.

Один з учасників Назар Дзівульський з найпершої зустрічі з Ксенією акцентував увагу на тому, що у нього є 5-річний син Платон, з яким він нібито проводить багато часу, при цьому не живе з матір'ю дитини.

Під час ініційованої Мішиною прес-конференції розкрився обман Назара. Виявилося, що він відмовився від прав на дитину і лише за місяць до початку "Холостячки" визнав своє батьківство. Також до Ксенії звернулася у відеозверненні мама хлопчика, яка повідомила всі деталі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вчора на ефірі "Холостячки" ми всі стали свідками жорстокого обману і спекуляції. Найцінніше, що є у нас: дитинство і його безпосередність стали інструментом досягнення своїх корисливих цілей дорослою людиною. Багато хто пише мені слова підтримки, розповідають свої історії і запитують: що я відчула?! Вчора я відчула злість, образу і огиду.

На мій превеликий жаль з цими емоціями стикаються мільйони жінок. Залишаючись один на один з усіма болями, проблемами і завданнями. У нас немає виходу, точніше ми його не шукаємо, ми просто йдемо і ставимо своїх дітей на ноги, без залишку віддаємо їм усе: свою любов, час, турботу. Ми нічого не просимо натомість і тихо живемо з цим, знаючи, що ніхто не прийде до нас на допомогу. Та ми і не чекаємо. Але так бути не повинно. Відповідальність - це не набір букв. Відповідальність - від слова відповідь. І кожен з пари повинен відповісти, коли дитина з'являється", - написала Мішина в своєму Instagram.

"Я опинилася в цій ситуації! Поруч спить моя маленька донька, один рік і чотири місяці. Чоловік нас покинув", "Дуже душевно! І, спасибі їй за підтримку, тій жінці! Чоловік дійсно, сьогодні є, а завтра його немає. Дітки, це наше все", "Я завагітніла від свого вітчима, коли мені було 17", - зізналися коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Холостячці Мішиній присвятили душевний реп.

Як повідомляв портал Знай.uа, Холостячка Мішина зі сльозами прощалася з учасниками.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина викрила фаворита проекту.