Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова розмріялася про подорожі на фоні карпатських гір.

Читайте Знай в Google News!

Олена Філонова виклала фото на фоні засніжених краєвидів з відпочинку у Буковелі і зізналася, що дуже сумує за подорожами. Телеведуча впевнена, що ми починаємо розуміти справжню цінність чогось лише тоді, коли його втрачаємо.

Олена Філонова, фото: instagram.com/efilonova
Олена Філонова, фото: instagram.com/efilonova

"Коли ми обмежені або втрачаємо щось, тільки тоді ми розуміємо цінність життя. Давайте цінувати те, що у нас є те, що нам дається. Я шалено сумую за подорожами! Я хочу продовжувати відкривати для себе цей світ, нові горизонти. Давайте трохи помріємо. Куди б ви поїхали ? Наприклад взимку.Я б із задоволенням приїхала в Буковель. А якщо за кордон, то в будь-які європейські країни і міста.", - зізналася Філонова. Олена Філонова

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підписники телеведучої раді були такій можливості помріяти і активно почали ділитися місцями, які хотіли б відвідати найближчим часом.

"Хочу в Грузію і Меджугорію ❤️", "Дуже хочу в Карпати, ну дуже-дуже 😆", "Шотландію", "До Японії на цвітіння сакури 😁 хоча ні, це навесні... Взимку хотілося б туди, де можна побачити північне сяйво 👍", - пишуть у коментарях.

Коментарі, фото: instagram.com/efilonova
Коментарі, фото: instagram.com/efilonova

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ревізор краси Філонова пристала до стовпа, фанати покликали на "Танці з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"