Українська співачка Оля Полякова збирає подруг з особливого приводу: жінки збираються "квасити" у прямому сенсі слова простісінько в ефірі шоу "ПоляВидение".

Читайте Знай в Google News!

Про це зірка повідомила у публікації на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Компанію у карантин вихідного дня артистці складуть ведуча Маша Єфросиніна та фотографка, експертка ТМПУ Соня Плакидюк. А займатимуться вони тим, що кваситимуть капусту майже в промислових масштабах.

Полякова вже приготувала для гостей 100 кілограмів капусти, яку їм доведеться нашинкувати і заквасити. Коли ж зірки достатньо потрудяться, вони зможуть відпочити у бані з народними SPA-процедурами, після чого гостинна господиня Полякова запросить подружок на вечерю. Там вони зможуть спробувати нові рецепти, які вже встигли принести додаткову славу Поляковій: чого тільки варта ікра з баклажанів за одеським рецептом, ризотто з білими грибами та гарбузовий суп.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оля Полякова, фото - https://www.instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, фото - https://www.instagram.com/polyakovamusic/

"Найближчу суботу, в карантин вихідного дня, ми з вами проведемо разом! А ще з прекрасними Машею Єфросиніною та Сонею Плакидюк!

Будемо квасити 100 (!!!!) кг капусти в прямому ефірі і квасити! Instagram Facebook розпочинаємо о 12:00 у моїх соцситях: YouTube, Instagram та Facebook!

Якщо ви хочете квасить разом з нами - підготуйтеся заздалегідь, купіть капусту і моркву в співвідношенні 9:1, а також сіль, перець і насіння кмину. Ну і келишок", — йде мова у повідомленні, розміщеному в соціальній мережі "Інстаграм", у якому Оля натякає, що "квасити" вони можуть не лише капусту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякову посадили на олівець у поліції через поїздку до Харкова

Як повідомляє портал "Знай.uа", "Я не Полякова": вагітна хореограф "Танців з зірками" дуже пошкодувала, що згадала суперблондинку

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова перетворилася з королеви в сувору медсестру: "штанці зняли…"