Вічне питання "батьків і дітей" комом постало і в сім'ї Примадонни російської естради. Так, донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте прийняла рішення вийти з проєкту "Театру пісні", який повинен з'явитися в Санкт-Петербурзі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

Проєкт "Театру пісні", фото: Telegram-канал "Mash"
Проєкт "Театру пісні", фото: Telegram-канал "Mash"

Починаючи з 2008 року арену імені Примадонни планували звести на Василівському острові. Проєкт оцінювали в 400 мільйонів доларів - 70-метрова будівля у формі діаманта, повний люкс.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пугачовій належали 49% частки майбутнього театру, 51% був за мільярдером Євгеном Фінкельштейном, який і збирався знайти на нього гроші. Активісти говорили, що така махина зіпсує історичний вигляд міста, проєкт заглох.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: instagram.com/_alla.pugacheva
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: instagram.com/_alla.pugacheva

Алла Борисівна передала свою частку дочки, але справи з проектом стали зовсім вже не дуже. Орбакайте вийшла з нього, тепер Фінкельштейну належать 100% компанії. Театр імені Пугачової втратив будь-яку з нею зв'язок.

До слова, відомо, що мільярдер намагався відсудити у міста 47 мільйонів, витрачених на оренду землі під будівництво. Але суд віддав йому тільки 1,3. Валюта не уточнюється, але швидше за все - це російські дерев'яні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чверть століття з "Людиною року". Літопис сучасного успіху. Історія №20: Ігор Крутой.

Як повідомляв Знай.uа, Галкін зворушив архівним кадром з Романом Віктюком: "Ніби вчора було...".

Знай.uа писав, 40-річна копія Пугачової скинула 20 кілограм і охмурила молодого мільярдера.