Відомий російський продюсер Костянтин Меладзе, який протежує дівоче тріо ВІА Гра нещодавно оголосив про оновлення складу групи. Новими учасницями стали Софія Тарасова і Ксенія Попова, А ось Уляна Синецька залишилася. У своєму Instagram Меладзе нещодавно показав відверте фото дівчат в пікантних образах, яке викликало бурхливе обговорення в соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

Нова ВІА Гра, фото - https://www.instagram.com/sofia_tarasova/
Нова ВІА Гра, фото - https://www.instagram.com/sofia_tarasova/

Всі три дівчини з оновленої ВІА Гри постали на фото в спокусливих нарядах – на них чорні шкіряні плащі і високі чоботи на високих підборах. Красуні позують в еротичних позах, демонструючи сексуальні Фоми. У підписі до публікації Меладзе написав: "Атенсьєн на максимум! Завтра, о 13: 00 за МСК, прямий ефір з @xseniyapopova @sofia_tarasova @sinetskayaulyana в акаунті @viagra_official. Дівчатка обіцяють сюрприз. Let’s do it. # Віагра". Треба сказати, що знімок і новина про новий склад викликали бурхливу реакцію фанатів групи. І якщо деякі в захваті від співачок, то інші вважають їх розпусними.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мейхер хотіла пококетувати, але занадто розсунула ноги.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка ВІА Гри роздяглася догола для благої мети.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.