Український комік і актор Юрій Ткач відомий більшості ролями в ситкомах "Країна У" і "Одного разу під Полтавою".

Однак в останні роки Ткача можна було помітити і в "Танцях з зірками", і в "Лізі сміху" в якості тренера і журі, і як учасника "Кварталу 95".

Читайте Знай в Google News!

Зараз він представив нове фото гумористичного характеру, на якому він постав в образі чоловіка семітського походження. "Так, і шо за настроєм? )))", — написав він під публікацією. У цьому образі Ткач приміряв Кучерявий перуку, сорочку і жилет, а також окуляри, які були приспущені на ніс.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За настроєм Коломойський", "Ви такий зарозумілий, як даішник з престижного перехрестя", "А ви шо цікавитеся,є шо запропонувати???", "Тітка Хая з Шанхаю вам привіт від Мордохая", "Не робіть собі нерви,Юра, настрій таки норм. Головне шоб мама була задоволена", "А ось як мамка скаже, таки і буде...", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" видав, як небезпечно розважався в дитинстві: "Дядько по голові дав". Катерина Осадча взяла У Юрія і його дружини невелике інтерв'ю, запропонувавши розповісти шоумену про його дитинство і теплі спогади з 80-х.

Як повідомляв "Знай.ua", після гучної п'янки можна і себе в "ящику" побачити: "Квартал 95" змусив українців сміятися до сліз.

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на містера Грушу, снігопад вплинув: "Схрестили з Кошовим"