У п'ятницю, 20 листопада, стало відомо про те, що 32-річна сестра російської співачки Ольги Бузової Анна госпіталізована з інсультом. Дівчина залишиться в одній з московських клінік на кілька тижнів, щоб пройти необхідну реабілітацію.

Читайте Знай в Google News!

Про це сама Анна Бузова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"У четвер вранці (трохи більше тижня тому), у мене стався інсульт😢. Слава богу, медична допомога була надана швидко, Костя блискавкою відвіз мене в найближчу клініку до невролога (у швидкій мені сказали випити валер'янки і лягти поспати😭), і я вже можу розмовляти і навіть читаю вголос скоромовки🙏🏻🙏🏻🙏🏻 для мене це був, чомусь, найбільший страх - не зуміти сказати коханому, що кохаю❤️ мене навіть не сильно налякало асиметричне обличчя (хоча, на мене це не схоже - я обожнюю, будучи здоровою, знайти вади в своєму обличчі і асиметричність тої чи іншої ділянки 😭😂), і відсутність чутливості в правій руці і нозі..." - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ольга Бузова також повідомила в соцмережі подробиці про самопочуття сестри.

"Так, у неї був інсульт! 😱 Так, це страшно, за ці тижні я дізналася все про цю хворобу, я прочитала все про неї в інтернеті, і дізналася все від лікарів! Перші дні я не могла в це повірити... зараз ми якраз на стадії відновлення і реабілітації🙏 Ви знаєте, як вона у мене не любить всю цю публічність, інтерв'ю та зйомки (ну крім фотосесій і то, коли фотки красиві виходять 🤗 так, лап!? 😂) Вона моя любов, і нехай ми іноді сваримося, а потім самі не пам'ятаємо через що😂, але у важких ситуаціях ми завжди поруч🙏", - заявила артистка.

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пугачова жорстко поставила Бузову на місце: "Не прийнято трясти зубами..."

Як повідомляв портал Знай.uа, фанат Бузової, який захопив заручників у банку, уникнув в'язниці.

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Дом-2" Бузова похвалилася пружними формами в міні-топі.