Зіркові колеги привітали Надю Дорофєєву з виходом першого сольного хіта Gorit.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно група "Время и Стекло" дала останній концерт, а про розпад колективу стало відомо кілька місяців тому.

Фанати довго ламали голови, що ж далі буде з учасниками гурту Надею Дорофєєвою і Позитивом. І якщо Олексій Завгородній перебуває в ще одному проєкті - групі "Mozgi", то доля Наді була невідомою.

Однак, ексучасниця "Время и Стекло" після розпаду гурту швидко почала сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA. З виходом першого сольного хіта Gorit співачку привітали зіркові колеги, яких вона запросила на гучну вечірку з нагоди прем'єри.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес запросили близьких друзів у свій розкішний заміський маєток. Вечірка була стилізована під кліп на хіт Gorit. На неї пара запросила Потапа, який спільно з Дорофєєвою працював над текстом пісні, Ірину Горову, яка залишається продюсером зірки, та знаменитих колег й кращих друзів в шоу-бізнесі - Монатика, Віру Брежнєву та інших. Разом з Дорофєєвою вони розділили радість від довгоочікуваної прем'єри.

Надя не змогла стримати емоцій і поділилася ними зі своїми шанувальниками в Instagram.

"Шалено щаслива розділити з вами цей момент - запуск мого сольного проєкту DOROFEEVA. Перший крок, до якого мене вів довгий шлях", - написала Надя у коментарі до розміщеного відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дорофєєва випустила сольний проект після розпаду "Время и стекло"

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка Надя Дорофєєва приготувала фанатам дещо особливе

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.