Марина Боржемська-тренер" Зважених і щасливих " і колишня дружина відомого боксера В'ячеслава Узєлкова.

Останнім часом жінка частенько ділиться одкровеннями зі своїми шанувальниками. Зараз в соціальній мережі Instagram Боржемська заговорила про те, як же бути мамою дівчинки.

Читайте Знай в Google News!

"Бути мамою дівчинки - особливе призначення. Це приклад, авторитет і в той же час подруга і головна соратниця. Дуже важливо показати дівчинці свою цінність, як жінки. Як цьому навчити? Ніяк. Це щоденна робота, в першу чергу, над собою. І тоді маленька крихта буде вбирати всі життєві уроки сама по собі", - написала вона під новими фотографіями з дочкою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Головним вона виділила підтримку і віру у всіх починаннях і рішеннях. Іноді їй правдо важко зважитися на чергову "Оливкіну авантюру" і лізти з дочкою туди, куди не варто. "Або будувати з нею смугу перешкод зі столів і стільців, а потім з нею ж її проходити", — додала вона.

На знімках вони постали в рожевих шатах і з бігуді у волоссі, сопогах, а Марина Боржемська в дуже короткому напівпрозорому плащі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська показала, як життя змінює фарби: "Світ добрий, як ніколи..."

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Узєлкова показала, як все встигнути, не встаючи з ліжка: лінуйтеся правильно.

Знай.ua писав, вдівець Фріске Шепелєв згадав найщасливіший день у житті: "З тих пір не можу..."