Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Вже три роки жінка є ведучою ранкової програми "Ранок з Україною" в парі з Сергієм Зенімим.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Лілія Ребрик поділилася відео невеликої ранкової розминки зі своєю дочкою. "Починаємо суботній ранок з ранкової двіжухи. Ви просили - ми зробили. Дивитися - зі звуком. Секрет полягає в тому, що заохочувати дитину до корисних звичок потрібно тільки в ігровій формі, ну і своїм прикладом (мамі не завадить). Дітям - цікаво, мамі - корисно, а татові - ммм. Гарних вихідних! Будьте здорові!", - написала вона під відео.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Серед рухів можна побачити повторення звичайних речей, серед яких чистка зубів, одягання, сніданок і прибирання.

"Як Здорово!!! Яка пластика!!! Яка класна енергія!!! Лілія!!!", "Мама просто красоточка!!!! Діанка красуня!!!!", "Лілія, ви прекрасні. Весела, життєрадісна, світла,повітряна, яскрава дівчина", "Як приємно за вами спостерігати", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запальна ЛІлля Ребрик з розгону влетіла і розклалася у повітряному шпагаті: "Дітям весело, мама - аніматор"

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча Лілія Ребрик здивувала натуральною красою: без гриму тільки краще.

Знай.ua писав, Ілона Гвоздьова з новонародженим сином і дочка-підліток Лідії Таран: зіркові мами показали своїх чад.