Відомий співак і Народний артист України Олександр Пономарьов пам'ятає про своїх друзів. Так, популярний співак, який виконав гімн нашої країни для виходів національної збірної з футболу, Михайло Хома, відсвяткував 37 день народження. У цей день Пономарьов тепло привітав Хому.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram

"Мішаня @dzidzio, з Днем Народження тебе! Многая і Благая Літа!", - підписав публікацію Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На фотографії можна помітити самого Мішу Хому, Ірину Федишин і Алексендра Пономарьова. Буквально за кілька годин публікація зібрала понад півтори тисячі лайків і безліч коментарів від відданих шанувальників. Ось, що пишуть фанати: "А вас ніхто не перевершить... ну хоч в Гестапо нас страчуй"; "Чудова трійка дійсно українських співаків! Дякую, що ви є!"; "Супер"; "Вітаю"; "Гарне фото".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Олександр Пономарьов є невід'ємною частиною українського шоу-бізнесу вже багато років. Зараз йому 47, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Він часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого професійного та особистого життя. Останнім часом Пономарьов часто ділиться зворушливими історіями про свою улюблену маленьку собачку на прізвисько Ши.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Пономарьов розповів, чого хочеться його маленькому дружку: "Позначили територію".

Як повідомляв Знай.uа, Пономарьов показав свій волохатий талісман: без нього не співається.

Знай.uа писав, Пономарьов виявився "чоловіком з перчинкою": друг Білик відкрив у собі незвичайні здібності.