Анастасія Івлєєва, російська телеведуча і блогерка, дружина співака ЭлДжея, показала рідкісні архівні фото, на яких її можна побачити зовсім юною.

Читайте Знай в Google News!

Віповідною публікацією зірка поділилася на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Івлєєва ніколи не приховувала, що вона народилася у звичайній родині і рано почала працювати на дивних непрестижних роботах. Проте дівчина прагнула більшого, що й спровокувало її переїзд до Москви, ведення блогу та відвідування кастингів.

Настя Івлєєва, фото Instagram
Настя Івлєєва, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Урешті-решт, її обрали ведучою легендарної телепередачі “Орел і Решка”, після чого дівчина прокинулася знаменитою. Настя багато працює, не боїться епатувати і активно заробляє великі гроші.

Саме тому підбірка фото, які вона показала на власній сторінці, настільки сподобалися людям. Там дівчина стоїть на старій кухні поруч з каструлею картоплі і немитим посудом, позує у тісному брудному під'їзді у звичайному пуховику, доїть корову у селі. Видно, що Анастасія на цих фотографіях молода з дивними зачісками, смішними позами і дешевим одягом.

"Тут різні періоди, починаючи з 2009 року! Тут і прищавий лобешнік, і шрам, який ще не перекритий татуха, на другому фото, до речі, я з сестрою роздавала листівки ресторану, в якому ми працювали офіціантками, а на третьому моя подружаня дитинства, яка швидше за все мене вб'є за це фото ахахах.
Прикольно було поритися в архівах, але це взагалі не жесть. У мене є фотки, де я працювала гоу гоу і фотки періоду клубу лак, коли я фоткалась з зірками, що приїжджали співати туди щоп'ятниці. Ох, з ким тільки не було фоток :) Зараз з усіма знайома особисто, все побували у мене на шоу і з усіма дружу", - написала у публікації Івлєєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Івлєєва показала, на які буйки клюнув спонсор, який подарував їй мільйон для розкрутки кар'єри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ведуча "Орла і решки" розповіла про свій перший раз з мажором на Range Rover.

Також Знай.ua писав, що Зірка "Орла і Решки" Івлєєва "залила зливу" у розпал карантину, епічне відео.