Ані Лорак-популярна українська співачка, яка проживає на території Російської Федерації після Революції Гідності.

Виконавиця взяла участь в досить стильному фотосесії, поставши перед шанувальниками в образі "нареченої", так як жінка позує в напівпрозорій сукні, розшите мереживними білими квітами.

Читайте Знай в Google News!

Ані Лорак зуміла довести, що їй можливо бути неймовірно сексуальною і при відсутності оголених частин тіла. Однак фанати були б більш раді, якби артистка в подібному образі постала, але вже на власному торжестві.

Образ українська співачка додала масивними туфлями бежевого кольору з відкритим носом. А на голові відсутні будь-які експерименти, крім зміни проділу — він знаходиться посередині.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"На себе не дуже схожа.... Але красиво все і вся", "Дуже чарівно виглядаєте в цій сукні", "Ніжно, ще волосся по довше з хвилями.. І ангел... Так само миліше", "Яка ви красива..... Мрію написати для Вас пісню! Розгляньте?", "Будь такою завжди не знімаючи, ну дуже жіночна, коротше найкрасивіша наша Анюта", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак повернула собі "фішку", від якої відмовилася ще в юності: "Вам так йдуть..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак зняла хутра і непристойно оголилася - 42 роки не перешкода.

Знай.ua писав, архівні фото Ані Лорак просочилися в мережу: як виглядала Кароліна до "змін", просто порівняйте.