Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко, яка пережила розлучення через 12 років шлюбу, вирішила відверто поділитися, що послужило причиною її розлучення з шоуменом.

Читайте Знай в Google News!

Олена поділилася тим, що Володимир допомагає платити за школу старшої дочки і дитячий сад молодшого сина, а також щомісяця переводить 10 тисяч гривень на карту колишній дружині. Про це вона розповіла в інтерв'ю для Катерини Осадчої в програмі Світське життя.

Войченко зізнається, що сама просила Володимира брати дітей, знайомити зі своєю новою пасією Христиною, щоб діти розуміли, що відбувається і могли мати можливість бути на весіллі. Однак вийшло інакше і Олена стверджує, що діти бачили нову дружину батька двічі.

Олена Войченко і Володимир Остапчук, фото: edinstvennaya.ua
Олена Войченко і Володимир Остапчук, фото: edinstvennaya.ua

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Зараз Володимир озвучив: "у мене щаслива сім'я, ти самотня, ти в стресі, тому діти повинні жити зі мною". Я, звичайно, проти такої ситуації, і дуже у них там все нестабільно відбувається. Він мені хотів провести психологічну експертизу, потім він приєднав до цього процесу дітей. Перевіряли доньку. До мене додому приходили перевіряти, в якому приміщенні живуть діти, яким чином я контактую і спілкуюся з людьми, як вони харчуються", - зізнається жінка.

Олена зізнається, що спочатку сказала, що це абсурд і це принизливо. Вона стверджує, що Остапчук погрожує їй, озвучує багато версій у тому числі те, що вже подав до суду, щоб відібрати у неї дітей.

"Під час шлюбу ми ходили до лікаря. Доктор ставив йому діагноз. Він дійсно досить нестабільний. Депресія почалася ще в дитинстві і Володимир намагається її всіляко заховати і компенсувати всім, чим завгодно. Особливо тим, щоб показувати не те, що є насправді. Ну я думаю всі вже помітили, що він патологічний брехун", - каже Войченко.

Олена стверджує, що саме вона вирішила, що шлюб більше не може між ними існувати в такому форматі.

"Причиною було саме те, що я побачила, що Володимир зустрічається з Христиною. Я побачила докази їх спілкування у нього в телефоні. Там було написано: мій улюблений, давай вже нарешті вирішуй", - розповіла Олена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, екс-дружина Остапчука після розлучення підкорила українців натуральною красою.

Як повідомляв Знай. ua, екс-дружина Остапчука зізналася, чому після розлучення боїться гуляти одна.

Також Знай. ua писав, що екс-дружина Остапчука зробила відверте зізнання про його нову пасію.