У місто, де панує атмосфера багатства і розкоші, вирушила команда тревела "Орел&Решка. Дівчата", який показує Новий канал. Анастасія Івлєєва отримала 100 доларів, а у Юлії Коваль була «золота» карта. І тут, як ви розумієте, почалося щось неймовірне, адже утриматися в Дубаї з безлімітним доступом до грошей складно.

Читайте Знай в Google News!

Вертоліт. Саме такий вид транспорту Юлія вибрала, щоб просто дістатися до свого готелю. А заодно і місто з висоти пташиного польоту подивитися. Але, як виявилося, летіла ведуча не до готелю, а в салон оренди VIP-автомобілів.

"Арабські Емірати – країна-лідер за кількістю лакшері-автомобілів на квадратний метр, - розповідає ведуча. - Моя машина коштувала стільки, скільки цілий автопарк малолітражок. Вона може розігнатися до 100 км/год за три секунди. А максимальна її швидкість-328 км / год. Це коштує цих грошей".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зі швидкістю світла, у всіх сенсах цього словосполучення, Юлія Коваль доїхала до свого готелю Atlantis The Palm. Він розташувався на самій верхівці насипного острова Пальма Джумейра.

"Мій готель виглядав, як величезний східний палац, - коментує ведуча-щасливиця. - На його території знаходиться басейн, аквапарк, дельфінарій, ресторани, дитячий ігровий центр, SPA-центр, салон краси, фітнес-центр, бутіки і, звичайно ж, кращі у всьому Дубаї номери".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

28 тисяч доларів. Саме стільки коштував номер Юлії. Фірмовий люкс знаходиться на 22-му поверсі готелю, куди піднімає особистий ліфт. Хоча, якщо бути точним, весь поверх і є номером.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

"Мій номер починався з величезного мармурового коридору. З нього-двері в масажний кабінет, дві гостьові спальні, дві ванні кімнати, бар з більярдом і шахами, а в кінці коридору – розкішна вітальня з роялем. Також їдальня на 16 осіб і головна спальня з шикарним ліжком. З неї-вихід на балкон, звідки відкривається вид на все місто з найвищої точки. Я не вірила своїм очам. Відчуття, ніби стала шейхом – - ділиться ведуча З Новим каналом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" дістала Старий архів: коров'яче вим'я, брудний під'їзд і немитий посуд

Як повідомляв Знай. ua, ведуча "Орла & Решки" політала над морем, розмахуючи ногами.

Також Знай. ua писав, що "гламурний" дозвілля Івлєєвої витік в мережу, горілка, гопники, потрійний підборіддя.