Відомий українська співачка Настя Каменських, яка після десятирічного дуету з Потапом стала його дружиною і три роки тому почала сольну кар'єру, часто радує фанат яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі милі фото, на яких позує в цікавому образі. Схоже, зірка зовсім не сумує на карантині вихідного дня, а от її чоловіка Олексія Потапенка не поруч не видно.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася на веранді свого будинку – напевно вона зібралася на прогулянку. На ній цікавий наряд - стильний спортивний костюм з переливами персикового відтінку, а зверху вона накинула білосніжну курточку. Свій образ зірка доповнила білими кросівками, її пишні кучері розпущені і недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до публікації Каменських написала: "Діапазон настрою на вихідних - ранкова умиротворення ➡️ радість від класної прогулянки в обід ➡️ і справжнє щастя від вечора з найближчими людьми вдома. А як пройшов цей день у вас? Розповівши". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.