Відомий російський актор Михайло Єфремов, який відбуває тривалий термін покарання за доведену провину в жахливій аварії у центрі Москви, зустрівся зі священиком.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню російського релігійного діяча Андрія Кураєва в мережі Facebook.

Михайло Єфремов у СІЗО, фото: Facebook
Михайло Єфремов у СІЗО, фото: Facebook

Кураєв також опублікував знімки із зустрічі і розповів, що зараз актор відбуває термін в одній з колоній Бєлгородської області, і туди спеціально приїхав священик, щоб зустрітися з ув'язненими.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"20 листопада митрополит Бєлгородський і Старооскольський Іоанн здійснив візит до СІЗО - 3 УФСІН Росії по Бєлгородській області", - повідомив релігійний діяч.

При цьому він підкреслив, що на сайті єпархії фотографії з Єфремовим показали, але в новині його не згадали. Кураєв зазначив, що владика зустрівся із засудженими і співробітниками колонії і звернувся до них зі словами проповіді.

Зокрема, у своїй промові він закликав серйозно ставитися до пандемії коронавірусу, але при цьому розуміти, що цю перешкоду людство має подолати. Після богослужіння митрополит окропив приміщення святою водою. Також він передав начальнику СІЗО телевізор в якості подарунка. Нагадаємо, що Єфремова засудили до 8 років ув'язнення в загальній колонії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на свідків аварії з Єфремовим завели кримінальну справу: адвокат заявив, що актор тут ні до чого.

Як повідомляв Знай.uа, "А навіщо нам артист?": стало відомо, що співкамерники зробили з Єфремовим.

Знай.uа писав, заарештований Єфремов закотив банкет для співкамерників - замовив "золотого" гусака.