Днями відомий російський продюсер Костянтин Меладзе оголосив про оновлення складу групи ВІА Гра. Новими учасницями стали Софія Тарасова і Ксенія Попова, А ось Уляна Синецька залишилася. У своєму Instagram Меладзе нещодавно показав відверте фото дівчат в пікантних образах, яке викликало бурхливе обговорення в соцмережі. А тепер на офіційній сторінці колективу з'явилося загадкове відео, яке може бути фрагментом нового кліпу ВІА Гри.

Читайте Знай в Google News!

У чорно-білому ролику можна побачити трьох співачок, які впевнено крокують в якомусь темному приміщенні. Красуні з'явилися перед камерою в сексапільних нарядах, так що глядачі помітили пружні сідниці і стрункі ніжки красунь. У підписі до публікації йдеться: "бадьорою ходою прямуємо прямо в п'ятничний вечір. У нас на репіті «Рикошет», а у вас що?". Фанати групи не залишили без уваги таку публікацію, дівчат завалюють компліментами в коментарях. Багато хто запитує, чи є це відео фрагментом нового кліпу ВІА Гри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Мейхер хотіла пококетувати, але занадто розсунула ноги.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка ВІА Гри роздяглася догола для благої мети.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.