Американський актор Метью Макконахі заявив, що, можливо, він буде балотуватися на пост губернатора штату Техас в 2022 році. Зараз цей пост займає представник Республіканської партії Грег Ебботт.

Читайте Знай в Google News!

Таку заяву голлівудський актор озвучив у ефірі Hugh Hewitt Show. Разом з тим, Макконахі стверджує також, що політика поки його не надто цікавить.

"Коли політика перегляне свою мету, я міг би бути набагато більш зацікавленим", – відповів Макконахі на питання про політичну кар'єру в інтерв'ю з радіоведучим Х'ю Хьюіттом.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

51-річний лауреат Оскара також додав, що в даний час політика здається йому "безнадійною справою". Також Меттью висловив стурбованість тим, що в сучасному світі люди втратили довіру і тепер не довіряють один одному і навіть самим собі.

Меттью Макконахі, фото Gettyimages
Меттью Макконахі, фото Gettyimages

Він буде балотуватися на пост губернатора штату Техас в 2022 році, якщо дійде до цього серцем і розумом.

"Ви начебто правоцентристський на думку людей, ви можете бути губернатором Техасу. Ви коли-небудь збираєтесь балотуватися на що-небудь? ”, - запитав ведучий Х'ю Хьюітт.

"Не знаю. Я маю на увазі, це не залежить від мене. Це залежить від людей більше, ніж від мене ”, - відповів актор.

На запитання, яке питання, на його думку, можуть відстати і демократи, і республіканці, Макконахі відповів, що хоче "відстати від особистих цінностей, щоб об’єднати наші соціальні контракти між собою американців, як людей".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Меттью Макконахі показав, як за хвилину зробити маску з трьох предметів.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарного Маккконахі в юності зґвалтував чоловік: "Думав, потраплю до пекла".

Також портал Знай.uа писав, що "Джеймс Бонд" Шон Коннері помер, весь світ заливається сльозами.