Американський актор Метью Макконахі випустив автобіографію під назвою Greenlights ("Зелені вогні"), в якій видав про себе найнесподіваніші речі. Деякі з них змусили шанувальників здригнутися, пише видання Mirror.
Зокрема, Макконахі розповів про те, що його батько помер під час занять любов'ю з його матір'ю, а самого Метью розтлили в 15 років.

Меттью Макконахі, фото Gettyimages
Меттью Макконахі, фото Gettyimages


"Мене вперше змусили зайнятися сексом, коли мені було 15 років. Я був упевнений, що потраплю через це в пекло",-розповідає Макконахі, якому 4 листопада виповниться вже 51 рік. Однак, він досі не може цього забути.

Він також заявив, що стикався з насильством і надалі. За його словами, в 18 років він втратив свідомість, перебуваючи у фургоні. Тоді до нього почав приставати дорослий чоловік. МакКонахі не став пояснювати, про кого мова.Актор підкреслив, що, незважаючи на те, що трапилося, не вважає себе жертвою. «У мене є багато доказів того, що світ задумав зробити мене щасливим», — написав він у своїй книзі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Меттью Макконахі показав, як за хвилину зробити маску з трьох предметів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Орландо Блум виявився ідеальним батьком: "коли вона з'явилася на світ...".

Також портал Знай.uа писав, що Бред Пітт хоче відсудити опіку над дітьми, Джолі втомилася: голлівудське розлучення триває.