Відомий український актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий поділився з українцями епічним відео, як він разом із своїми колегами і заодно друзями з Кварталу Оленою Кравець і теперішнім президентом Володимиром Зеленським прилетіли в Україну після "Ліги сміху".

Читайте Знай в Google News!

Відеозвернення Кошового опублікували у фан-пабліку Instagram
fan_vova2020. Слід одразу відзначити, що ролик було знято після зйомок "Ліги сміху" у 2018 році

"Ну що, вирішили з друзями запилити відос. Вперше у житті я першим буду з літака виходити", - сказав Кошовий, який став першим у черзі на вихід з літака.

На щиру радість Кошового Зеленський відреагував жартівливо, і підтвердив, що Женя першим вийде з літака. На завершення відео Кошовий підозріло засмикав рукою, але потім пояснив, що це Зеленський йому допоміг, смикаючи руку за лікоть.

Українці у коментарях написали, що думають про подорожі "Кварталу 95".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Навіщо вам політика, займіться справою, поверни зеленого в КВК, там у нього краще виходить", "Президент не дурень, скоріше навпаки. Він домігся всього своєю працею і розумом а не злодійство, як інші президенти, навіть досих пір крадуть і сидять на старих схемах. Закрий рукавицю", "Останнє що вкрав - так це мільярди закопав в асфальт, з грошей на лікування ковід. Ну і близько 100 млн у ункохворих забрав. Браво! Кращий! А схеми ті ж", - пишуть українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Квартал 95" змусив українців сміятися до сліз

Як повідомляв портал "Знай.uа", Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на містера Грушу, снігопад вплинув

Також, "Знай.uа" писав, що друга Зеленського з "Квартал 95" застукали в обіймах загадкового чоловіка