Доньці артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо в квартирі з подружкою і в цьому році якраз закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує шанувальників яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Маша зробила селфі в простому светрі і з легким макіяжем. Вона пильно дивиться в камеру і зробила відверте зізнання про косметику, яка у неї на обличчі.

"Нафарбувалася маминою косметикою:)", - написала дівчина.

Маша Кравець, фото: Instagram
Маша Кравець, фото: Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз знімка Маші і в коментарях зробили безліч компліментів, відзначили її красу. Однак знайшлися і ті, хто вирішив, що виглядає дівчина в такому образі, як 40-річна.

"а виглядаєш як та ж Машка в 40", "Ти мій КРАШ АААА", " неймовірна красуня !", "така гарна. слава іссу ❤️", "красуня", " Машка, ти така красива! Око не відірвати", " Damn.. живий референс", " красуня дай баже🔥 😍 😅"," ти дуже,дуже,дуже красива"," фантастична жінка:)😍"," а тобі йде Мамина косметика", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка Кравець з "Кварталу 95" зробила нове тату і показала українцям попу.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Олени Кравець "застукали" з пляшкою, юна красуня рвонула у відрив.

Також Знай. ua писав, що дочка Кравець з "Квартал 95" перетворилася на брутальну рокершу.