Українська телеведуча і співачка, відома більшості з передачі "Орел і Решка", Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Дівчина одружена з російським виконавцем Владом Топаловим. І у них в грудні 2018 року народився син Михайло. Ходять чутки, що Регіна Тодоренко задумалася про розлучення. Про це пише відомий Телеграм-канал "Сплетни".

Читайте Знай в Google News!

Популярна телеведуча неодноразово зізнавалася, що відносини з Владом Топаловим далекі від ідеалу. На її думку, чоловік буває дуже запальним і агресивним.

"Є моменти, на які ми маємо полярні точки зору і ми не можемо прийти до спільного знаменника. У такі моменти дуже хочеться розлучитися", - пояснила молода мама.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/

Зірка навіть звернулася до психолога і багато часу приділяє вивченню спеціальної літератури. Пара робить все, задля збереження стосунків, незважаючи на складний характер один одного, аже вони мають спільного сина.

Регіна Тодоренко, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/

Хоча навіть психологи кажуть, що у всіх нормальних стосунках повинні бути недорозуміння. Адже у людей різні погляди на багато речей і це нормально. Однак у стоснуках люди постійно знаходять компроміс і кохання тут відіграє ключову роль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Топалов не ревнує? Тодоренко попестила Урганта, закинувши ніжку.

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко несподівано показала другу дитину: "сльози лилися градом″

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену - Лазарєв в прольоті.