Іраклі Макацарія - головний герой шостого сезону романтичного шоу "Холостяк". Він є продюсером, бізнесменом, а також улюбленцем української публіки.

Макацарія нещодавно в інтерв'ю розповідав про те, що досі неодружений, проте на такому етапі може дозволити собі спілкуватися відразу з кількома жінками одночасно. Але, перебуваючи в серйозних відносинах, ніколи не зраджував коханій жінці.

Читайте Знай в Google News!

Іраклі частенько радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, а зараз, 23 листопада, він виклав фрагмент свого виступу з Яною заєць в шоу "Танці з зірками".

"Фламенко. Думаю, тут будь-які слова зайві. Ми з @zlayazaya_official всі сказали", - написав він у підписі до фото. Видно, що вони виділили зону для танцю кругом зі стільців.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Дуже проникливо!", "Для мене Яна була і однією з найсильніших тенцевниц, згадую її ще з сезонів "Танцюють всі". У вашій парі все ідеально, як партнери, так і техніка і темперамент. Це вау", "Дуже красиві лінії рук, і моторика пальців в танці", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, холостяк Макацарія розповів про особисте життя: "Зустрічаюся з однією, а через тиждень з іншою″

Як повідомляв "Знай.ua", Санта Дімопулос заманила" холостяка " Макацарію у свої мережі: влаштують на трьох.

Знай.ua писав, холостяк Макацарія ощасливив "наречених" трепетним посланням: "Дійте"