У новому випуску проекту "Супер топ-модель по-українськи" Новий канал судді і запрошений зірковий експерт режисер Алан Бадоєв піднімуть соціальну тему забруднення води на планеті.

Читайте Знай в Google News!

За прогнозами Greenpeace, до 2025 року людство буде витрачати на одяг 2,1 трильйона доларів щорічно. Це призведе до ще більшого забруднення води і атмосфери, а врешті — решт-до глобального потепління і загибелі живих істот на планеті. ВИРОБНИЦТВО ОДЯГУ-промисловість, яка викликає 20% забруднень води на планеті.

"Fast fashion-це стратегія виробництва, яка за короткий час виготовляє великі партії дешевого одягу. Це мас-маркет, який захопив весь світ. Як ми знаємо, у кожної медалі є зворотна сторона-надмірне споживання дуже засмічує нашу планету. Мені б дуже хотілося, щоб кожна з дівчат ставилася до моди відповідально", — зазначила експерт реаліті Соня Плакидюк.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Щоб донести до глядачів, наскільки важливо усвідомлено ставитися до споживання речей, учасниці проекту знялися в соціальному ролику. А його режисером став Алан Бадоєв-запрошений зірковий експерт тижня.

"Ми знімали ролик, в якому моделі уособили природу. Задумка така: дівчина потрапляє в океан з величезною кількістю одягу — це мережі, які вона повинна розірвати, щоб звільнитися, - пояснив ідею Алан. - Перш за все, треба стрибнути в куб з водою. Далі-почати красиво рухатися і зривати з себе весь зайвий одяг, репрезентувати ідею того, як природа намагається звільнитися з мереж. При цьому особа не повинна робити гримаси. Фінал знімався краном зверху над кубом. Це момент звільнення-перший ковток повітря".

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, супермодель Костромічова згадала, як над нею знущалися в школі.

Як повідомляв Знай. ua, шоу "ТМПУ" підготувало глядачам несподіваний поворот, на проект повернули найяскравішу учасницю.

Також Знай. ua писав, що Плакидюк видала, як гаряче розважалася з Поляковою та Єфросиніною.