Іра Мойсак - одна з найяскравіших учасниць першого сезону "Топ-моделі по-українськи", який показував Новий канал. Тепер же руда красуня бореться за звання переможниці Суперсезону!

Як відомо, в "Супер Топ-моделі по-українськи" кожна з учасниць стикається з викликами: хтось бореться зі страхом води, хтось — зі страхом невдачі. І Іра в тому числі. Модель опинилася перед вибором: роздягнутися на камеру, чого вона не змогла зробити три роки тому в модельному реаліті, або з тріском провалити випробування "робота над помилками".

Іра Мойсак, фото: Новий канал
Іра Мойсак, фото: Новий канал

Мойсак розповіла Знай.uа, чому тоді не змогла роздягнутися і хто надихнув її побороти цей страх.

"У своєму сезоні я відмовилася від фотосесії в стилі "ню". Вважаю, що моєю помилкою було відмовитися і не пояснити свою позицію. Вона така — модель має право не погоджуватися на те, що пов'язано з інтимом", — зазначила Іра.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Незважаючи на таку позицію, досвід відвертої зйомки у дівчини є. У 16 років Мойсак знялася в кліпі Макса Барських на пісню "Отпусти" практично оголеною.

"Коли вийшов кліп, в моєму рідному місті (Іра родом зі Стрия Львівської області, — ред.) почали говорити, що я переспала чи то з Аланом Бадоєвим, чи то з Максом Барських, щоб там знятися. Що я могла відчувати в цей момент?"- згадує учасниця модельного реаліті Нового каналу.

Мабуть, саме страх осуду з боку знайомих зіграв з Ірою злий жарт тоді в 2017 році. Але в Суперсезоні дівчина переборола себе і знялася "ню".

Іра Мойсак, фото: Новий канал
Іра Мойсак, фото: Новий канал

"Я зробила це заради Соні Плакидюк! Відчула, що у нас нарешті з'явився зв'язок. А ще я переступила бар'єр, усвідомила, що зараз я ще крутіше, ніж була раніше. Тепер знаю, що можу працювати ще й у стилі "ню", — поділилася враженнями Мойсак.

Модель настільки увійшла в смак, що тепер не соромиться публікувати в Instagram і абсолютно оголені фото.

Іра Мойсак, фото: Новий канал
Іра Мойсак, фото: Новий канал

Іра Мойсак, фото: Новий канал
Іра Мойсак, фото: Новий канал

Але чи зможе вона побороти інші свої страхи — дізнаємося в нових випусках "Супер Топ-моделі по-українськи". Нагадаємо, реаліті виходить щоп'ятниці о 19:00 на Новому каналі.

Раніше Знай.uа повідомляв, хто покинув "Супер Топ-модель по-українськи" після другого тижня. Учасниці проводили роботу над помилками після попередніх сезонів і демонстрували, як змінилися.

Також читайте, через що розплакалася Соня Плакидюк під час зйомки.

Крім того, ЛГБТ-учасниці "Супер Топ-моделі по-українськи" розповіли Знай.uа, як рідні прийняли їхній камінг-аут. Пронизливі історії Карини Мінаєвої, Софі Берідзе і Марго Верховцевої.